PushClean-doekjesPushClean doekjes zijn snel en gemakkelijk in het gebruik en gemaakt van 100% bamboe. Deze ‘towels’ zijn een hit in de Verenigde Staten en sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Hoe werkt het?

PushClean Towels zijn ronde doosjes met een losse substantie en een los (droog) bamboe doekje erin. Drukt men op het midden van het doosjes dan vermengt de substantie zich met het doekje en krijg je een vochtig schoonmaak doekje. De substantie bepaalt het gebruik van het doekje.

Zo zijn er doekjes voor het reinigen van je handen (denk aan de vochtige doekjes die je krijgt in restaurants na het eten van bijv. gamba’s e.d.). Maar er zijn ook doosjes met een substantie erin die insecten weert, doosjes met jodium erin zodat het doekje desinfecterend werkt en noem maar op. De mogelijkheden zijn oneindig.

Heb je interesse in PushClean Towels? Of wil je zelf specifieke doekjes ontwikkelen? Geen probleem. Neem contact met ons op en bel naar 0299-200 207 of mail naar info@pushclean.nl.